Ταλιμπαν / Afganistan 3ekinoyn Kai Pali Ayrio Oi Diapragmateyseis Meta3y Talimpan : Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού.

Kcugyqmlpb4cnm
Kcugyqmlpb4cnm from www.naftemporiki.gr
Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν βρίσκονται μία ανάσα από την πρωτεύουσα καμπούλ, οι κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν και η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα.

Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και υπό τον έλεγχό τους βρίσκονται πλέον όλες οι μεγάλες πόλεις του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν περικυκλώσει από. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Στα προάστια της καμπούλ οι εξτρεμιστές ισλαμιστές που έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της αφγανιστάν. Το πιο αναπάντεχο τηλεφώνημα στο κινητό της δέχθηκε δημοσιογράφος του bbc, όταν έμαθε στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι της τηλεφωνεί ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού.

Ja26kiandb Kvm
Ja26kiandb Kvm from www.iefimerida.gr
Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Στα προάστια της καμπούλ οι εξτρεμιστές ισλαμιστές που έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της αφγανιστάν. Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται πλέον το αφγανιστάν με τους διπλωμάτες των δυτικών χωρών να αποχωρούν τρομοκρατημένοι από τη χώρα, την ίδια ώρα που οι ταλιμπάν συνεχίζουν να. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη.

Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ.

Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς το προσωπικό από τις ηπα και την. Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και υπό τον έλεγχό τους βρίσκονται πλέον όλες οι μεγάλες πόλεις του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν περικυκλώσει από. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr!

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα.

Talimpan 8a Epitrepoyn Stis Gynaikes Na Feygoyn Mones Apo To Spiti
Talimpan 8a Epitrepoyn Stis Gynaikes Na Feygoyn Mones Apo To Spiti from air.euro2day.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό.

Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα.

Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται πλέον το αφγανιστάν με τους διπλωμάτες των δυτικών χωρών να αποχωρούν τρομοκρατημένοι από τη χώρα, την ίδια ώρα που οι ταλιμπάν συνεχίζουν να. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν βρίσκονται μία ανάσα από την πρωτεύουσα καμπούλ, οι κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν και η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου. Το πιο αναπάντεχο τηλεφώνημα στο κινητό της δέχθηκε δημοσιογράφος του bbc, όταν έμαθε στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι της τηλεφωνεί ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα.